FTF söker en ledningsassistent

FTF söker en engagerad medarbetare till en nyinrättad tjänst som assistent på FTFs kansli. Du kommer vara ett uppskattat stöd till ledningen och också ha ett nära samarbete med våra organisationsutvecklare.

Dina arbetsuppgifter kommer vara omväxlande och bestå av många sedvanliga assistentsysslor. I dem ingår bland annat att bistå ledningen på olika sätt, exempelvis med att boka möten, resor och konferenser. Du kommer också arbeta med det praktiska kring event som vi ordnar för medlemmar och förtroendevalda. Det kan till exempel handla om lokalbokningar, inköp och administration.

Din bakgrund och personliga egenskaper

Du har gymnasieutbildning och troligen ett par års arbetslivserfarenhet, kanske från liknande arbete. Vi förutsätter att du har mycket god IT-vana, har lätt att lära dig nya digitala verktyg och goda kunskaper i Office-paketet. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du flexibel och serviceminded. Du gillar ordning och reda och är duktig på att ha många bollar i luften samtidigt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om FTF

FTF – facket för försäkring och finans är det största fackförbundet inom försäkringsbranschen. Förbundet har drygt 13 300 medlemmar som jobbar inom försäkringsbolag, banker som ägs av försäkringsbolag och hos försäkringsförmedlare. FTF är ett fackförbund där alla anställda på en arbetsplats kan vara medlemmar - oavsett yrke, utbildning och befattning. FTF är det största facket för akademiker i försäkringsbranschen och det fackförbund som organiserar flest chefer i försäkringsbranschen.

FTF erbjuder en trevlig arbetsplats centralt belägen i Stockholms innerstad, 19 engagerade kollegor och en dynamisk arbetsmiljö.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med provanställning på 6 månader. Tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Frågor om tjänsten besvaras av Lotta Linderson, 0705-21 60 39 och ansökan mejlas till jobbansokan@ftf.se senast den 2 februari 2018.

Inkomna ansökningar behandlas fortlöpande.


  • Råd och juridisk hjälp om du får problem på jobbet 
  • En av Sveriges bästa inkomstförsäkringar
  • Lönestatistik för hela försäkringsbranschen
Jag vill bli medlemJag vill veta mer

Kontakta oss

08-791 17 00

ftf@ftf.se

Måndag-fredag
09.00-11.00, 12.00-16.00