Jobba hos FTF

FTF – facket för försäkring och finans är det största fackförbundet inom försäkringsbranschen. Nu söker vi två nya medarbetare till vårt kansli i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Arbetsrättslig rådgivare/förhandlare

Tjänsten som arbetsrättslig rådgivare/ förhandlar innebär att du kommer arbeta med arbetsrättslig rådgivning till medlemmar och förtroendevalda. Du kommer även att förhandla för medlemmars räkning samt agera stöd till förtroendevalda inför lokala förhandlingar. Resterande tid arbetar du med varierande uppgifter och ansvarsområden. Bland annat kommer du att hålla arbetsrättsliga utbildningar och rekrytera nya medlemmar. 

Läs mer om tjänsten och ansök

Organisationsutvecklare med inriktning på medlemsrekrytering

Tjänsten som organisationsutvecklare med inriktning på medlemsrekrytering innebär att du arbetar med det mest prioriterade området på FTFs kansli just nu. Vi ska bygga vår organisation ännu starkare och göra den än mer framgångsrik genom att öka antalet medlemmar och organisationsgrad - och där kommer du in i bilden. Du kommer att arbeta tillsammans med andra organisationsutvecklare och kommunikatörer och gemensamt bidra till förbundets tillväxt.

Läs mer om tjänsten och ansök


  • Råd och juridisk hjälp om du får problem på jobbet 
  • En av Sveriges bästa inkomstförsäkringar
  • Lönestatistik för hela försäkringsbranschen
Jag vill bli medlemJag vill veta mer

Kontakta oss

08-791 17 00

ftf@ftf.se

Måndag-fredag
09.00-11.00, 12.00-16.00